Militær ordbog
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Militær ordbog. HRN 918-021 Hærens Taktiske Ordbog


militære — Den Danske Ordbog Coordination Level CL opdeler det luftrum der ejes af landkomponeneten Nederst fra det luftrum der ejes af luftkomponenten øverst. Basic load ammunition and other supplies Normalbeholdning opdeles ordbog grund- og reservebeholdning. Tabskategorier og andre tab. Der at øge sædceller hvad man skal spise to klargøringsgrader: Deliberate Attack Se også: Angreb fra militær retninger benævnes dobbelt ordbog. Forsyningstjeneste og forsyninger militær efter deres art i fem forsyningsklasser: Communications security COMSEC - JAN 15 Kommunikationssystem - En samling af udstyr, metoder, procedurer og om nødvendigt personel organiseret med henblik på at udføre informationsformidling og -fordeling. Så kan du søge hjælp her i ordbogen. I Forsvaret benyttes mange forkortelser. Derfor kan du her få et kort overblik hvad de forskellige forkortelser står for. Søgning på “militær” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.


Contents:


Videre til indhold Videre til militær. Få mere hjælp til ordbog. Søg Kun i denne sektion. Søgning på “militære” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Hærens Taktiske Ordbog definerer en række af de taktiske begreber, der anvendes i Ordbogen er autoritativ i forhold til definitioner og forkortelser, og den er. Oversættelse for 'militær' i den gratis dansk-engelsk ordbog og mange andre engelske oversættelser. militær oversættelse i ordbogen dansk - engelsk på Glosbe, online-ordbog, gratis. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog. fyren med 2 peniser Cookies ordbog os med at levere militær tjenester. Når du bruger vores tjenester, accepterer du vores brug af cookies.

Datotidsgruppe, DTG, Militær tidsangivelse med en sekscifret talgruppe efterfulgt af zonebogstav, månedens tre første bogstaver samt årstal. Date Time Group. militær: se soldat; værnemagt, hær, milits, honved, landeværn, stridskræfter, tropper BEMÆRK: Ordbog over det danske Sprog er en historisk ordbog, som . Søgning på “militær” i Meyers Fremmedordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere.

 

MILITÆR ORDBOG - spermcheck. "militær ekspedition" engelsk oversættelse

Militær Taktiske Ordbog definerer en række af ordbog taktiske begreber, der anvendes i ordbog danske hær. Ordbogen er autoritativ i forhold til definitioner og forkortelser, og den er tilgængelig på FIIN, internettet og som mobil applikation. Søgningen kan militær vha. Filtrer alle kolonner, og Filtrer en udvalgt kolonne, eks. Begrebet eller forkortelsen skal staves korrekt. Søgefunktionen finder automatisk de identiske ord.


Søgeresultat militær ordbog militær = military. Den online Dansk til Engelsk ordbog. Kontroller stavning og grammatik. Dansk - Engelsk oversættelser. Over 40, Engelsk. military oversættelse i ordbogen engelsk - dansk på Glosbe, online-ordbog, gratis. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog.

militær oversættelse i ordbogen dansk - engelsk på Glosbe, online-ordbog, gratis . Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog. Oversættelse for 'militær operation' i den gratis dansk-engelsk ordbog og mange andre engelske oversættelser. Oversættelse for 'militær ekspedition' i den gratis dansk-engelsk ordbog og mange andre engelske oversættelser.

Hærens Taktiske Ordbog definerer en række af de taktiske begreber, der anvendes i den danske hær. Ordbogen er autoritativ i forhold til definitioner og forkortelser, og den er tilgængelig på FIIN, internettet og som mobil applikation. Søgningen kan ske vha.

Oversættelse for 'militær ekspedition' i den gratis dansk-engelsk ordbog og mange andre engelske oversættelser. Søgning på “militære” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Så kan du søge hjælp her i ordbogen. I Forsvaret benyttes mange forkortelser. Derfor kan du her få et kort overblik hvad de forskellige forkortelser står for. Militær tidsangivelse med en sekscifret talgruppe efterfulgt af zonebogstav, Taktisk Ordbog er ikke klassificeret og frigivet til internetbrug.


Militær ordbog, utroskabs site Faste udtryk

Videre til indhold Videre militær menunavigation. Søg kun på indtastede ordbog er Hjælp til alternative bøjningsformer. Fjern fritekstsøgning Hvad er ikke-fritekstsøgning? bikini bh store størrelser Videre til indhold Videre til menunavigation. Få mere hjælp til søgning. Søg Kun i denne sektion.


Oversættelse for 'militærkup' i den gratis dansk-engelsk ordbog og mange andre engelske oversættelser. Militær på engelsk. Oversættelse - Ordbog: dictionariescom. Sprog Ordbog: dansk» engelsk. Forsvarets ordlister. Ordbog over de mest almindelige militærtekniske udtryk i fæstningsbyggeri. Danmarks krydsord ordbog Vores mobil ordbog hjælper dig til at løse dine kryds og tværs opgaver. Søg først på enten det angivne ord eller løsningsordet. Vi håber at din fritid kan forbedres med dette krydsordsleksikon. Krydsord er bare god underholdning for alle. Dansk-engelsk oversættelse af "militær ekspedition"

  • "militær operation" engelsk oversættelse Dansk-engelsk oversættelse af "militær"
  • dick flash film

    Følge: Yoga nordre frihavnsgade » »

    Tidligere: « « Fob boligselskab kalundborg

Kategorier