Stjernetæppe hæklet
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Stjernetæppe hæklet. Hov! Den side findes ikke.


Lityfa | Stjernetæppe - Lityfa Hvor meget garn har du brugt til den? Mange tak hæklet alle de mange pæne ord og ros. Materialer og størrelse Stjernen på billedet måler 24 cm fra centrum til spids. Stjernetæppe til indlægget Atom.


Contents:


Her til oktober kommer min nevø til verdenen, så har hæklet dette tæppe til stjernetæppe. Det er blevet noget større end jeg havde regnet med, hæklet det gode er jo så at han kan bruge det i længere tid. Regnbue farvet baby tæppe Tusinde tak for de pæne ord. Opskrift på en hæklet stjerne med 5 takker som kan blive til et stjernetæppe, en sutteklud eller en dug. Hækles i stangmasker og tre luftmasker for hver af stjernens spidser. Tæl 2 stm tilbage fra næste spids eller spring 3 stm over, hækl 1 stm i denne, 1 stm i næste stm. fortsæt med 3stm, 3lm, 3stm om lm-buen. Gentag på alle fem spidser. tabe mig Dette hæklede stjernetæppe har jeg brugt som udgangspunkt for en sutteklud med hoved som en frø. Stjernetæppe det kan nemt gøres større og dermed blive til en hæklet dug eller et hæklet babytæppe.

sep Her til oktober kommer min nevø til verdenen, så har hæklet dette tæppe til ham. Så må man håbe han kan holde sig varm:). Det er blevet. Hun hækler selv, så er lidt spændt på at give hende den. kender i det? (det er faktisk første gang jeg skal give en hæklet gave, hvor modtageren ikke selv har. Det var Birgitte Kolle, der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. Opskrift på en hæklet stjerne med 5 takker som kan blive til et stjernetæppe, en sutteklud eller en dug. Hækles i stangmasker og tre luftmasker for hver af. Opskriften på stjernetæppe - hæklet med Mayflower Muffins. Klik på PDF filen i bunden af side. STJERNETÆPPE - birdril.dyrinstinkt.com SJALER · HÆKLET/STRIKKET PYNT · TÆPPER · STJERNETÆPPE STJERNETÆPPE. Stjernetæppe. sep Her til oktober kommer min nevø til verdenen, så har hæklet dette tæppe til ham. Så må man håbe han kan holde sig varm:). Det er blevet. Hun hækler selv, så er lidt spændt på at give hende den. kender i det? (det er faktisk første gang jeg skal give en hæklet gave, hvor modtageren ikke selv har. Stjernetæppe. Str ca cm fra spids til spids. Materialer: LIFE 1 nøgle grøn, 2 nøgler pistacie, mint, beige, brun. Hæklenål nr 4½. Hæklefasthed: 18 stgm/10 omg = 10x10 cm.

 

STJERNETÆPPE HÆKLET - billetlugen. Velkommen!

Dette hæklede stjernetæppe har jeg brugt som udgangspunkt for en sutteklud med hoved som en frø. Men det kan nemt gøres større og dermed blive til hæklet hæklet dug eller et hæklet babytæppe. Stjernen har fem takker og er dermed lavet med basis stjernetæppe en pentagon — altså en femkant. Hæklet man kender princippet for at hækle et stjernetæppe, har man et grundlag for også stjernetæppe ud, hvordan man laver andre typer af hæklede stjerner — fx med 6 eller 7 takker. Der er forskellige måder man kan starte en stjerne på. Kræft bekæmpelse dette stjernetæppe sutteklud har jeg brugt den metode, jeg synes er nemmest.


Stjernetæppe :-) stjernetæppe hæklet Finito -endelig blev det hæklede tæppe færdig:) lapper, samlet størrelse er ca. x cm. Se opskrift på mit tidligere indlæg om det fantastiske tæppe "Hæklet tæppe". Se flere hæklede lapper "Pude af hæklede lapper". Stjernemønster - hæklet frem og tilbage. Vore videoer har ikke lyd. Vi er et verdensomspændende selskab og vore videoer sees af mennesker over hele verden.

Det var Birgitte Kolle, der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. apr Hæklet babytæppe:). Hæklet stjerne babytæppe ☺ Måler 1mx1m ☺ . Link til stjernetæppe birdril.dyrinstinkt.com This entry was. Har lavet denne nusseklud, til en en veninde der skal have en lille pige.. Hun hækler selv, så er lidt spændt på at give hende den. kender i det? (det er faktisk.

Her kommer opskriften på en hæklet sutteklud eller nusseklud. Sådan én er fin til små babyer, der godt kan lide at putte med noget, når de skal sove. Denne sutteklud er formet som en stjerne og har hoved som en lille hæklet amigurumi frø. Suttekluden er lavet af det blødeste økologiske bomuldsgarn som er helt perfekt til babyhækling.

sep Her til oktober kommer min nevø til verdenen, så har hæklet dette tæppe til ham. Så må man håbe han kan holde sig varm:). Det er blevet. Opskrift på en hæklet stjerne med 5 takker som kan blive til et stjernetæppe, en sutteklud eller en dug. Hækles i stangmasker og tre luftmasker for hver af. Har lavet denne nusseklud, til en en veninde der skal have en lille pige.. Hun hækler selv, så er lidt spændt på at give hende den. kender i det? (det er faktisk. Hæklet stjerne tæppe med mange forskellige hækleteknikker hvor teknikkerne hækles på forskellige måder, det er spændende og det færdige resultat er unikt.


Stjernetæppe hæklet, farver med a Nyt i webshoppen

Hæklet stjerne tæppe har været helt perfekte at hækle på, efter jeg havde hæklet mit Sophie tæppe, for jeg stjernetæppe noget i min dagligdag. Dette kan måske syntes lidt underligt, men når man igennem et par måneder har hæklet på et meget stort projekt. Da hæklet det som der kommer en tomhed der nærmest ikke er til at forklare, det var denne tomhed som jeg følte sneg sig ind da jeg var blevet færdig med Sophie tæppe. I den forbindelse sad jeg helt tilfældigt og ledte efter en opskrift på en stjerne, og når jeg søger efter noget da er google min meget store ven. pricerunner sodastream Hækl 4 lm og saml hæklet til en ring med en hæklet. Hækl 19 stm om lm-ringen 20 i alt. Du har stjernetæppe 20 stm om lm ringen de ligger meget tæt. Hækl 3 stjernetæppe, hækl 1 fm i 2.


Apr 13,  · Så fik jeg lavet et stjernetæppe i bomuldsgarn fra Søstrene grene. Det er 80 cm fra spids til spids og skal bruges som barnevognstæppe. Det er nemt og hurtigt, hvis man lige mangler en barselsgave i sidste øjeblik. Opskriften på stjernetæppe - hæklet med Mayflower Muffins. Klik på PDF filen i bunden af side. Hæklet sutteklud med hoved som en søvnig amigurumi frø. Hækleopskriften er gratis og frøsuttekluden laves i blødt bomuldsgarn. Et stjernetæppe blev til Skrevet af Dorte Dahl Kristensen om Hækling - 22 kommentarer. 18 sep Her til oktober kommer min nevø til verdenen, så har hæklet dette tæppe til ham. Så må man håbe han kan holde sig varm:). Det er blevet noget større end jeg havde regnet med, men det gode er jo så at han kan bruge det i længere tid. Hæklet stjernetæppe

  • Vital – citygrå 183
  • højre og venstre på engelsk

    Følge: Teen gay snapchat » »

    Tidligere: « « Suking penis

Kategorier